Midlertidig anvendelse > Hvordan kan midlertidige installationer i et byomdannelsesområde skabe aktivitet og byliv i overgangsperioden mellem planlægning, byggeri og ny by?

onsdag den 22. september 2010

Åbningfest på Carlsberg

Kom til åbning af BOBLE PLADS 7. oktober 2010 kl. 15.

Ved siden af Boblehallen med det karakteristisk tag ligger BOBLE PLADS. Den omkranses til tre sider af grønt og ligger et centralt men samtidigt fredfyldt sted på Carlsberg, hvor der - når vejret er til det - er sol næsten hele dagen.

Fremover vil aktive københavnere kunne spille fodbold, streetbasket, køre bmx-cykler, skate henover asfalterede bobler eller dyrke parkour i orange klatrestativer mellem træerne. Man kan også slå sig ned på svelle-møblerne i egetræ og nyde synet. De danner en tribune på den ene side af BOBLE PLADS, som samtidig afskærmer pladsen mod Pasteursvej. Til den anden side er der direkte adgang til J. C. Jacobsens Have. Der bliver lys på pladsen, grill og gøglerstik.

BOBLE PLADS kan bruges frit af alle og på alle tidspunkter.

På gensyn!



Boble Plads er den anden af tre planlagte byrum på Carlsberg og ligger ved siden af Boblehallen. Indretningen af de tre byrum er et projekt, som i alt omfatter ca. 25.000 m2 og er udtænkt af to teams bestående af: Keinicke & Overgaard + UIWE samt Primus Arkitekter + Streetmovement.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Faste læsere